Család

Most érdemes bevásárolni az iskolakezdéshez!

Közeleg a nagy nap: gyermekünkre új életszakasz vár az iskolapadban. Érdemes már most felkészülni rá, nehogy az utolsó pillanatban érjen minket meglepetés.

Mire lehet szüksége leendő kisiskolásunknak? Elég öt vonalas füzet, vagy vegyünk még? Csak a harminc centiméteres vonalzót fogadják el? Hamarosan szembesülni fogunk a kiválasztott iskola szinte végeláthatatlan elvárásaival, ugyanakkor saját gyermekünk igényeivel is számolnunk kell: valószínűleg órákon keresztül válogat majd a szebbnél szebb ceruzák, radírok, füzetek között, a bőség zavarában pedig nagy rá az esély, hogy ő sem fogja tudni, mit szeretne igazán. Ilyenkor nagy segítség, ha feltérképezzük személyiségét, melyben a Tesco óriási segítséget nyújt: az általuk felállított tizenhat gyermektípus között válogatva könnyebben megtalálhatjuk azokat az iskolaszereket, melyeket csemetéink is imádni fognak, legyen akár világra nyitott felfedező, a könyvek szerelmese vagy a legújabb trendek királynője.

Most érdemes bevásárolni az iskolakezdéshez!

Mindemellett nemcsak böngészhetjük a Tesco széles iskolakezdési kínálatát, hanem a gyerekek szabadidejére is gondolva, akár játékokat is nyerhetünk nekik! A regisztrációs oldalon gyermekünk nemét és korcsoportját megadva biztosan nem kap olyan ajándékot, ami nem felel meg az ízlésének. Összesen 1250 ajándék vár kicsikre és nagyokra, a legszebb kirakóktól kezdve a legmenőbb ágyneműhuzatokig, melyekről ráadásul kedvenc Disney szereplőik néznek vissza, vidámabbá varázsolva a szorgos, olykor megterhelő hétköznapokat. Gyermekünk boldogsága pedig mindennél fontosabb.

Biztosak vagyunk benne, hogy ekkora választék mellett nem fog gondot okozni a legszebb iskolaszerek kiválasztása. Ha játszanánk értük, akkor irány a Tesco és a Disney microsite.

Sok szerencsét!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top