Család

Megszólal Burkus Vanessza apja: minden vizsgálatot elölről kezdtek

A Bulgáriában balesetet szenvedett lány apja azt is felidézte, milyen volt, mikor értesültek róla, mi történt Vanesszával.

Minden kezelést újrakezdtek a szegei kórházban, miután Burkus Vanessza, a Bulgáriában autóbalesetet szenvedett és kómába esett lányt hazahozták. Vanessza apja szerint a szegedi kórház orvosa nem akart a burgaszi zárójelentésre hagyatkozni, különösen, hogy a lány lemerevedett lábfejét egyáltalán nem kezelték.

A legveszélyesebb körülmény azonban jelen pillanatban az, hogy Vanessza lázas, tüdőgyulladást kapott egy baktériumfertőzéstől. Műteni csak akkor lehet, ha ez a baktérium eltűnik a szervezetéből. Hétfőn derül ki, szükség van-e műtétre, az minden esetre jó jel Burkus Sándor szerint, hogy a lány mindkét végtagja és a pupillái is reagáltak.

Az apa a Ripostnak arról is beszélt, feleségével hogyan szereztek tudomást lányuk balesetéről: “A nejem vette fel a telefont, mert Vanessza számát írta ki. Hallottam, ahogy beleszól a telefonba, hogy mondjad, kicsi csillagom, aztán a következő pillanatban rázuhan az ágyra, eltorzul az arca, és nem tud megszólalni. Akkor kaptam ki a telefont a kezéből. Martin volt az, a lányom barátja, aki először el sem tudta mondani, hogy mi történt, csak azt hajtogatta, hogy ő a hibás, nagyon szereti Vanesszát, és nem érti, hogy miért nem vele történt meg ez a szörnyűség, és miért a lányunkkal.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top