Család

Elképesztően felpimpelte koliszobáját az egyetemista lány

A kollégiumi szobák nem arról híresek, hogy különösképpen dizájnosak, de Tamia Barnesnak sikerült szuperül berendeznie az övét!

Egy átlagos koliszobát nagyjából így képzelünk el: smacklevesmaradványok a földön, irathalmok a bevetetlen ágyon, szedett-vedett bútorok. Hát Tamia Barnes koliszobája nagyon nem ilyen!  

Elképesztően felpimpelte koliszobáját az egyetemista lány

A 19 éves egyetemista az alabamai A&M Egyetem hallgatója, és az infó szak mellett grafikusnak is tanul – valószínűleg innen jön a dizájn és az igényes lakberendezés szeretete. Tamiának abban, mondjuk, szerencséje volt, hogy alapvetően elég nagy szobát kapott, amit senkivel nem kell megosztania, szóval beleférhetett a hatalmas ágy és a fésülködőasztalnak használt íróasztal is.

Elképesztően felpimpelte koliszobáját az egyetemista lány

Az egyetemista egyébként azt mondja, némi szépérzékkel és pár ügyesen megválogatott dekorációval bárkinek lehet ilyen menő kollégiumi szobája, de Tamia a Pinterest és a YouTube ötleteire is esküszik.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top