Család

Kétgyerekes anya halt meg a csütörtöki viharban

Vas megyében több mint 150 esetben vonultak ki a tűzoltók a viharkárokhoz csütörtökről péntekre virradóra. Kenézen halálos áldozatot is követelt a vihar.

Kenézen egy leboruló tető vasbeton gerendája talált el egy arra haladó kocsit. A sofőr a helyszínen meghalt. A nyugat.hu információi szerint egy kétgyermekes családanya az áldozat.

Összesen 550 tűzoltói beavatkozásra volt szükség a péntek hajnali órákig a csütörtök este kezdődött vihar által leginkább sújtott három megye, Vas, Zala és Győr-Moson-Sopron érintett településein. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közlése szerint valamennyi megyében tart még a viharkárok felszámolása.

Szombathelyen is durva volt a vihar (forrás: YouTube)
Szombathelyen is durva volt a vihar (forrás: YouTube)

A csütörtök esti vihar miatt a GYSEV több vonalán nem járnak a vonatok. Várhatóan péntek délelőttig vonatpótló buszok viszik az utasokat Sopron és Kapuvár között. Zalaszentiván és Szombathely, Szombathely és Szentgotthárd között is buszok járnak – írja a Faktor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top