Család

Eltűnt Kiss Lászlóné, veszélyben lehet

A Mohácsi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Kiss Lászlóné eltűnése ügyében. A 66 éves nőt július 27. óta keresik, azóta nem adott magáról életjelet.

Kiss Lászlóné július 27-én reggel 5 óra 45 perckor a mohácsi Pándy Kálmán Otthonból engedély nélkül távozott, és azóta nem adott életjelet magáról – olvasható a rendőrség oldalán.

Kiss Lászlóné 164 centiméter magas, sovány testalkatú. Haja – az alábbi közzétett képpel ellentétben – ősz, szeme kékeszöld színű. Eltűnésekor világoszöld rövid ujjú pólót, világoskék farmernadrágot és világos színű sportcipőt viselt. 

Eltűnt Kiss Lászlóné, veszélyben lehet

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nő tartózkodási helyével kapcsolatosan információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve tegyen bejelentést a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (H-Cs:  8 – 16;  P:  8 – 13) a Mohácsi Rendőrkapitányságon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top