Család

A Brexit miatt lett öngyilkos egy magyar nő Angliában

Az 52 éves magyar nő nagyon félt, hogy a Brexit miatt vissza kell költöznie Magyarországra – írja a Bors.

Márciusban történt, de csak most hozták nyilvánosságra a magyar nő öngyilkosságát. Angliában a Norfolk megyei Norwichban egy erdőben felakasztotta magát egy magyar nő, mert a halottkém szerint annyira félt attól, hogy vissza kell mennie a Brexit miatt Magyarországra – írja a Bors. Az 52 éves Ágnes, ahogy azt a nyomozás megállapította, a Norfolki és Norwichi Vakok Szövetségénél dolgozott önkéntesként, és nagyon aggódott amiatt, hogy a Brexit miatt el kell hagynia Nagy-Britanniát.

Egy levelet kapott a munkaügyi hivataltól Ágnes pár héttel a halála előtt, amelyben azokról a lehetőségekről tájékoztatták őt, miként tud újra munkát szerezni magának. Yvonne Blake halottkém a helyi sajtónak azt mondta, Ágnes nagyon megijedt, és félt attól, hogy ha nem szerez gyorsan munkát, a britek Európai Unióból való kilépését követően vissza kell költöznie Magyarországra. Amit viszont nem szeretett volna.

A Brexit miatt lett öngyilkos egy magyar nő az ismerősei szerint
Ha Te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top