Család

Erre a csodaitalra esküsznek a szoptatós anyukák

A kismamák szerint a Starbucks Pink Drink elnevezésű itala csodásan fakasztja az anyatejet, ezért egyre több szoptatós anyuka választja.

Laura Galvin nemrégiben egy szoptatós kismamákat összegyűjtő Facebook-csoportban osztotta meg az anyatejjel eláztatott pólójáról készült fotót. Azt is hozzátette, jelenleg annyi teje van, hogy alig győzi fejni, ráadásul már az is félő, hogy nem tud több üveget pakolni anyatejjel teletömött hűtőjébe. És hogy honnan fakad ez a sok tej? A titok nyitja Galvin szerint a Starbucks Pink Drink nevezetű itala!

Starbucksos csodaitalra esküsznek a szoptatós anyukák

Az alapvetően kókusztejből és egy speciális Starbucksos epres-acai bogyós italból álló keverékre azóta már több anyuka is esküszik, bár a Starbucks nem erősítette meg, hogy a Pink Drink szándékosan vagy valóban tejfakasztó hatású lenne.

Mindenesetre azóta az édesanyák már az ital házi verziójával is kísérleteznek: ehhez acai bogyós teát, cukrozatlan kókusztejet, friss epret és szőlőlevet használnak.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top