Család

Átlagosan ennyi ideig járnak a párok a házasság előtt

Mikor van túl korán a házassághoz, és mennyi idő telik el, mire már rég itt lenne az ideje? Szabályok nincsenek, statisztikák azért vannak.

Örök dilemma, hogy mikor érik meg egy párkapcsolat a házasságra, és bár ez alapvetően tényleg nagyon egyénfüggő, azért azt nagyjából lehet tudni, hogy átlagosan mennyit szoktak várni a párok.

Átlagosan ennyi ideig járnak a párok a házasság előtt

A Bridebook.co.uk felméréséből az derült ki, hogy a legtöbben 4,9 évet várnak a házasság előtt, és még pont az 5. évfordulót megelőzve döntenek úgy, hogy kimondják az igent. A felmérés arra is rámutatott, hogy ma már sokkal több pár (a válaszadók 89%-a) próbálja ki az együttélést, mielőtt összeházasodnának, továbbá hogy a mai menyasszonyok átlagéletkora 30,8 év – érdekes adalék lehet, hogy 1971-ben még 22,6 volt.

Szóval úgy tűnik, a legtöbben nem sietik el annyira a dolgot, és biztos, ami biztos, mielőtt belevágnának a házaséletbe, azért kipróbálják az összeköltözést is! 

 

PureWow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top