Család

Ennél a fotónál semmi sem foglalja össze jobban az igaz szerelmet

Megállíthatatlanul terjed az interneten egy idős házaspárról készült fotó, amit egy háromgyerekes édesapa készített.

A 34 éves Brent Kelley kis családjával épp egy Tennessee-beli étterembe igyekezett, mikor a parkolóban meglátták az idős házaspárt. A háromgyerekes apuka azt mondja, ahogy megpillantotta az idős párt, azonnal a telefonja után nyúlt, és megörökítette őket, mert mint mondta, számára ennél jobban semmi sem foglalja össze az igaz szerelmet.

A képen egy, a 80-as éveiben járó idős pár szerepel, egész pontosan az a pillanat, amikor az idős férj fagyival eteti szerelmét a hőségben. Az apuka szerint a feleség vélhetően mozgásában korlátozott volt, mert egyetlen pillanatra sem szállt ki az autóból, férje ült oda mellé, hogy megetesse.

“Számomra pontosan ezt jelenti az igaz szeretet” – magyarázta később a Todaynek a 34 éves férfi, majd hozzátette, biztos benne, hogy az idős bácsinak is nagyon melege volt, pláne ott, közel az aszfalthoz, azt mégis előbbre valónak tartotta, hogy feleségének adjon a hűsítő desszertből.

Olvass még többet az igaz szerelemről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top