Család

Gyerekkel együtt lopta el az autót a drogos

Csoda, hogy nem történt tragédia!

Egy 24 éves, bedrogozott férfi 2017 februárjában az élettársával veszekedett az utcán, majd fogta magát, és egy lassan kanyarodó autónak futott Pápán. A sofőr észrevette a férfit, fékezett, de az ütközést már nem tudta elkerülni, s ezért a férfi a motorháztetőre, majd onnan az aszfaltra esett.

 A vezető és párja kiszálltak a kocsiból, hogy segítsenek a férfinak. Ő földről felkelve bocsánatot kért a sofőrtől, majd ellépett mellette, és hirtelen a járó motorral álló személygépkocsi vezetőülésébe ült. A pár a járműbe kapaszkodott, az asszony az ajtón keresztül még a férfi ruházatát is megragadta, és kiabált, hogy gyermeke a kocsiban van, de próbálkozásuk, hogy a férfit visszatartsák, nem járt eredménnyel, mert ő hirtelen gázt adva elindult, a párt pedig rövid távon magával húzta.

A vezetői engedéllyel nem rendelkező férfi tisztában volt azzal, hogy a hátsó ülésen egy kisgyermek van, ennek ellenére a csúszós úton nagy sebességgel hajtott el, ennek során egy alkalommal majdnem fának, kanyarodása során pedig a padkának ütközött.

A férfi a lopott autóval előbb Noszlopra, majd onnan az egyik közeli faluban lévő lakóhelyére hajtott, ahol a rendőrök megállították, és elfogták. 

A férfinak a közlekedési bűncselekmények mellett személyi szabadság megsértésének bűntette és jármű önkényes elvételének bűntette miatt is felelnie kell. Az ügyészség a férfival szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top