Család

Egy vagyont költött Disney-mániájára a 21 éves lány

A 21 éves lány már 5 millió forintnak megfelelő összeget költött Disney-mániájára az elmúlt három évben!

A legtöbben szívesen gondolnak vissza gyerekkori Disney-meséikre, és még az is előfordulhat, hogy a Szépség és a szörnyeteg élőszereplős változatán fellelkesülve még egy Csészikés csészikét is megvásárolnánk, ha úgy hozza a sors. De a 21 éves Emily Simpson egészen más szinten van.

Egy vagyont költött Disney-mániájára a 21 éves lány 

Emily – ahogy mi is – gyerekkorában szeretett bele a Disney-mesékbe, akkoriban a Szépség és a szörnyeteg és az Alice Csodaországban voltak a kedvencei. A legtöbb gyerekkel ellentétben Emily nem nőtte ki a rajongását, sőt az évekkel csak egyre erősödött a Disney-világ iránti szeretete, olyannyira, hogy most már több mint 5000 Disney-s tárgyat birtokol.

Egy vagyont költött Disney-mániájára a 21 éves lány

Hobbijára a pénzt sem sajnálja, ugyanis az elmúlt három évben állítólag nagyjából 5 millió forintnak megfelelő összeget költött a plüssökre, bögrékre és táskákra. Emily gyűjteményének legizgalmasabb darabja talán az önmagában is 350.000 forintot érő Disney ihletésű Pandora karkötő, de van például Disney-s polaroid kamerája és nagyjából 1000 plüssállata is.

Egy vagyont költött Disney-mániájára a 21 éves lány 

A lány nem meglepő módon tucatszor volt már Disneylandben is, és talán kicsit meglepőbb módon még a Disney kastélyát mintázó tetoválása is van!

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top