Család

Nők vallották be a legnagyobb hazugságot, amit a férjüknek mondtak

Ha valaki azt mondja, hogy 100 százalékig őszinte házasságban él, az valószínűleg nem mond igazat. Ezért kérdezte meg a Yourtango magazin az olvasóit, hogy mi volt az a legszörnyűbb hazugság, amit a férjüknek mondtak.

1. “Az exemmel még lefeküdtem, amikor már a férjemmel randiztam. Nem volt először komoly a kapcsolatunk, én meg akkor még nem voltam túl az exemen, úgyhogy… talán ezt hívják multitasknak? Nem volt megcsalás, mert nem is mondtuk még ki az első évben a férjemmel, hogy ez párkapcsolat lenne, de az biztos, hogy nem sejtette, hogy mással is találkozgatok és szexelek. Tudom, egy ribanc vagyok. Nem hiszem, hogy szükséges lenne elmondani a férjemnek, mert végül minden helyre került, szakítottam az exemmel, és hozzámentem a férjemhez.”

2. “Azt mondtam a férjemnek, hogy elvesztettem a jegygyűrűmet, pedig nem. Igazából kirúgtak az állásomból, és ki kellett fizetnem valamiből a hitelemet, amiről ő nem tudott, ezért eladtam a gyűrűmet.”

3. “A férjem azt hitte, szüzen mentem hozzá, mert amikor elkezdtünk randizni, valóban szűz voltam. De aztán párszor szakítottunk, és a szünetekben lefeküdtem valakivel, majd amikor újra összejöttünk, valahogy nem került ez szóba. Nem gondoltam akkor, hogy nagyon mélyen érintené a férjemet a szüzesség kérdése. Aztán egyszer egy eljegyzési partin felállt beszédet mondani, amit úgy kezdett, hogy »Mindketten szüzen léptünk a házasságba…« Ekkor jöttem rá, hogy soha nem mondhatom el neki.”

4. “Nem mondtam el a férjemnek, hogy abortuszom volt pár éve.”

5. “A férjemnek fogalma sincs, hány férfival feküdtem le. Az igazságot mondtam neki, csak egy tizedesvesszőt raktam bele, és lefelé kerekítettem.”

13 nő elárulta a legnagyobb hazugságot, amit a férjüknek mondtak

6. “Az exem azt hitte, hogy sokat vagyok beteg, de igazából mindig másnapos voltam, alkoholproblémákkal küzdöttem.”

7. “Nem biztos, hogy ez is idevaló, de tudtam, hogy a férjem legjobb barátja megcsalja a feleségét. Két évig hallgattam róla, mert az én legjobb barátnőm volt a szeretője. Nagyon szerettem volna, hogy szakítsanak, de végül kiderült a viszonyuk, és én kerültem a legrosszabb helyzetbe, amiért tudtam róla, és mégsem tettem semmit. Az egész egy nagyon nagy veszekedésbe fulladt.”

8. “Azt hiszi, hogy nem tudom, hogy három másik nővel szokott szex-sms-ezni, köztük az exfeleségével, bezzeg otthon sosincs kedve a szexhez. Szerintem minimum az exével le szokott feküdni, de nem vagyok benne biztos. Tervezem, hogy leleplezem, és elmondom, hogy mindent tudok. Remek móka lesz.”

9. “Kicsit berúgtam, és volt egy egyéjszakás kalandom az egyik veszekedésünk után, amikor már házasok voltunk. Majd kiderült egy hónappal később, hogy terhes vagyok. Valószínűleg egyikünk sem tudja meg soha, hogy ki a gyerekem apja.”

 

10. “Az első házasságomban volt egy szeretőm elég hosszú ideig. A mai napig nem tudom, hogy az exem tudta, vagy csak úgy döntött, hogy nem akarja tudni.”

11. “A harmadik gyermekünk akkor fogant, amikor azt hitte a férjem, hogy fogamzásgátlót szedek.”

12. “A férjem nincs benne a végrendeletemben, ami nem annyira szokatlan, amikor közös gyerekek vannak. Csakhogy a húgomat viszont beleírtam.”

13. “Nem tudja, hogy voltam már férjnél. Csak egy évig tartott a házasságunk a gimis szerelmemmel, amikor 18 éves voltam. Nagy hülyeség volt, szégyellem is, ezért nem szoktam elmondani az embereknek. Megeskettem a családomat is, hogy nem mondják el a férjemnek. Eddig jól csinálják.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top