Család

Felejthetetlen módon ünnepelte 100 éves nagyiját Macklemore

A jó fej rapper 100. születésnapja alkalmából lepte meg nagyiját, hogy egy csodálatos nappal ajándékozza meg. Aztán az egészből forgatott egy menő videoklipet.

Elsőre talán nehéz lehetett eladni a producereknek, hogy “a legújabb videokliphez vegyük fel a nagyi 100. születésnapját”, de valószínűleg amint meglátták Macklemore 100 éves nagyiját, azonnal ráharaptak a sztorira.

Felejthetetlen módon ünnepelte 100 éves nagyiját Macklemore

A rapper legújabb klipjében nagymamája otthonába látogat el, hogy egy közös nagyi-unoka napot töltsön el az asszonnyal 100. születésnapja alkalmából. A videóban aztán mindenféle őrültséget csinálnak, például tojással dobálják a szomszédok házát, meg nyitott tetejű autókban furikáznak, és nyilván az egész úgy, ahogy van, megrendezett, de mégis elég jó nézni:

Őszintén reméljük, hogy Macklemore szuper ötletéből trend lesz, és mostantól dögös bulák meg sportkocsik helyett egyre több tüneményes nagymamát láthatunk majd a rapperek videóklipjeiben!

 

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top