Család

12 éven keresztül filmezte lánya első iskolai napját

Különleges projekttel rukkolt elő az apuka: első osztálytól minden évben levideózta, ahogy kislánya a tanév első napjára igyekszik, így életre szóló emléket adott most már 18 éves, leérettségizett lányának.

Keveseknek adatik meg, hogy visszanézhessék, hogyan igyekeztek izgalommal és félelemmel telve a tanév első napjára gyerekként. Mackenzie összesen 12 év “első napjait” nézheti végig, hála édesapja, Kevin Scruggs leleményes projektjének.

A 47 éves férfi első osztálytól levideózta lányát, most pedig, hogy Mackenzie leérettségizett, megható kisfilmet állított össze a felvételekből. 

Az apuka minden évben ugyanazokat az egyszerű kérdéseket tette fel, és egyébként nemcsak Mackenzie-nek, hanem kisebbik lányának is, aki elvileg majd két év múlva, szintén érettségije alkalmából kapja meg saját kisfilmjét. “Valóságos áldás volt nézni, ahogy felcseperedik” – mondja Kevin Mackenzie-ről. “Persze nem volt zökkenőmentes, ahogy semmilyen kapcsolat sem az, de imádtam minden percét a felnevelésének.”

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top