Család

Gyereket vár a válogatott pólós, kihagyja a vébét

Kisteleki Hanna a negyedik hónapban van, ezért nem lesz ott a margitszigeti világbajnokságon. Azt tervezi, hogy jövőre már visszatér a bajnokságba.

A válogatott keretből hiányolt balkezes Európa-bajnok, Kisteleki Hanna gyereket vár, a negyedik hónapban van, így csak szurkolója lehet a világbajnokságnak – számolt be a Waterpolo.hu.

A 26 éves sportoló elmondta, hogy tavalyi esküvőjük óta nagy álmuk volt férjével a családalapítás. Hanna párja Áts Bertalan, a válogatott kapusedzője. Most a tizenhatodik hétnél tartanak, decemberre várják a gyereküket. Azt még nem tudni, fiú lesz vagy lány, de talán ezen a héten ez is kiderül.

Kisteleki Hanna jelenleg maximálisan az anyaságra koncentrál, de azt tervezi, hogy a szülés után folytatja a pályafutását. A következő szezon kimarad ugyan, ám arra számít, hogy áprilisban-májusban elkezd egyénileg készülni, és 2018 szeptemberében visszatér a bajnokságba.

Nagy célja a tokiói olimpia, de addig lesz még egy-két éve visszarázódni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top