Család

Szülei elmondták, hogyan halt meg a szobájában a pomázi fiú

A szülők elmondták, ők is otthon voltak, amikor meghalt kamaszfiuk, de már nem tudtak segíteni rajta.

Vasárnap édesanyja volt otthon a 16 éves Kristóffal, férje munka után ért haza a pomázi házba. Nem sokkal később, miután felmentek a fiuk emeleti szobájába, látták, hogy Kristóf a földön hever, és nem lélegzik. Azonnal hívtak a mentőket, de már nem lehetett megmenteni a fiú életét.

A lakásban folyamatosan kereszthuzat van. Kristóf leesett az ágyról, beszorult két ágy közé, ezért halt meg a fiam: megfulladt! Kristófról tudni kell, hogy halmozottan sérült volt, féléves kora óta. Akkor középfülgyulladás miatt felszúrták mindkét fülét, a beavatkozás közben megsértették a kisagyát. Onnantól teljesen magatehetetlen volt: sem beszélni, sem mozogni nem tudott segítség nélkül” – mondta az apa a Blikknek.

A rendőrség jelenleg közigazgatási eljárásban vizsgálja az ügyet. Ha felmerül a halált okozó gondatalan veszélyeztetés gyanúja, annak büntetési tétele 1-5 évig terjedő börtönbüntetés is lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top