Család

Lesegítette a mozgólépcsőn a 83 éves bácsit – netes hős lett

A 23 éves Alonzo Johnson álmában se gondolta volna, hogy azért lesz világszerte ismert, mert a világ legtermészetesebb dolgát teszi.

A bácsi akkor már egy ideje ott toporgott a mozgólépcső tetején. Látszott, hogy fél, hogy bizonytalan. Azért ajánlottam fel neki a karomat, hogy segítsek, álmomba se gondoltam volna, hogy bárki felfigyel ránk. Azt meg pláne nem, hogy még le is fotóz minket” – vallotta be a 23 éves Alonzo Johnson a US Magazine újságírójának.

Az amerikai férfi hozzátette, egyáltalán nem érti, mi ez a felhajtás körülötte, hogy miért lett netes hős, hiszen csak azt csinálta, amit mindenki más tett volna hasonló helyzetben. “Az anyukám úgy nevelt, hogy legyek mindenkihez kedves és udvarias, mert sosem tudhatom, ki látja. Hát, sose gondoltam volna, hogy igaza lesz” – mondta a srác.

Alonzo egy másik amerikai lapnak, a Mass Live-nek elmondta azt is, hogy miután megszólította a hezitáló idős férfit, az elmondta neki, hogy egyszer korábban már pórul járt a mozgólépcsővel, ezért vette rá magát nehezen, hogy rálépjen a fémlépcsőkre.

A párosról egyébként Paula Picard készített szívmelengető fotót az ingleside-i Holyoke bevásárlóközpontban, képe azóta szélvészgyorsasággal terjed. Eddig a pillanatig 420 ezer lájkot és 25 ezer kommentet kapott.

Olvass még többet a netes hősökről az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top