Család

5 apróság, amivel sokkal jobbá teheted a kapcsolatodat

Egy párkapcsolat sikeressége és a felek boldogsága sokszor egészen apró dolgokon múlik. Az alábbi kis változások például egészen látványos eredményeket hozhatnak!

1. Mutass hálát!

Mindennap keress egy apróságot, amit megköszönsz a másiknak. Azt, hogy elmosogatott, vagy azt, hogy kivitte sétálni a kutyát. Nem szerencsés az ilyen kedvességeket természetesnek venni egy kapcsolatban – még akkor sem, ha már régóta együtt vagytok.

2. Legyél pontos!

Megbeszéltétek a pároddal, hogy találkoztok egy kávéra, de eltrécselted az időt a barátnőddel? Könnyen hiheted, hogy a tartós párkapcsolatban belefér 10 perc késés, de a pontosság a másik iránt érzett tisztelet jele lehet.

5 apróság, amivel sokkal jobbá teheted a kapcsolatodat

3. Hagyd a telefont!

Ha végre vége a munkanapnak, és lehetőséged nyílik a szerelmeddel tölteni az időt, ne a mobilodat nyomkodd helyette… Tedd el a telefont, és figyelj a másikra – legyenek tényleg értékesek a közös percek!

4. Figyelmes kérdések

Kérdezd meg a másiktól, milyen volt a napja, így teret adsz neki, hogy elmondja, mi bántja őt, vagy mi az, ami lelkesíti! A jó párkapcsolat alapja a kommunikáció, ne feledkezzetek meg erről!

5. Segítsd ki!

Nincs annál kedvesebb, mint felajánlani a másiknak, hogy elvégzed helyette egy feladatát, mikor látod, hogy fáradt, vagy el van havazva a teendőkkel. Mutasd meg, hogy nemcsak az örömben, hanem a gondokban is osztoztok!

 

PureWow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top