Család

Ilyen lánykérést még nem látott Budapest

Már meg is érkezett a pénteki nap legcukibb tartalma. Gergő nem akárhogy kérte meg kedvese, Bea kezét.

A különleges lánykérésekről szóló hírek mindig megmelengetik egy kicsit az ember szívét. Budapesten is történt már jó pár különleges eset, aminek híre ment. Nyilván sokan emlékeznek például Igor akciójára, aki a BKK Futárt felhasználva kérte meg szerelme, Virág kezét. És nagyon szép volt Nóri nagy napja is, akinek kezét a Halászbástyánál kérte meg párja, Ádám.

A most következő történet kiválóan illeszkedik a legédesebb lánykérések történetébe. Pár órával ezelőtt jelent meg egy kukás autó és egy boldog pár képe mellett az alábbi tájékoztatás a Fővárosi Közterület-fenntartó Facebook-oldalán:

“Tisztelt Kollégák!
A mai napon, a Budai Hulladékszállítási Üzembe érkezett az Üzemvezető Úr és Vavra Gergő köztisztasági járműkezelő. A kollégák 10:20 perckor kikérték Baráth Beáta forgalomirányítót a Forgalmi Irodából, majd az udvaron egy, az alkalomhoz illően feldíszített konténeres célgép előtt Vavra Gergő megkérte Baráth Beáta kezét. A kolléganő a kérésre igent mondott.
Az esetről egyéb jelentenivalóm nincs!”

Sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top