Család

Cuki kislányok helyett egy szőrös férfi hintette a virágokat ezen az esküvőn

Az esküvőkön legtöbbször bájos kislányok hintik a virágokat a menyasszony elé, de Andria Farthing nagy napján unokatestvérének, egy közel harminc éves férfinak jutott ez a nemes feladat.

Andrea Farthing egyből tudta, melyik unokatestvére fogja szórni a virágszirmokat lábai elé az eküsvője napján. Nem valamelyik bájos kislány rokonára, hanem 28 éves unokatestvérére, Patrick Casey-re gondolt.

Cuki kislányok helyett egy szőrös férfi hintette a virágokat ezen az esküvőn 

Patrick állítólag már régóta kérlelte unokatestvérét, hogy övé legyen a megtisztelő feladat az esküvőn, és a házasulandó pár – meglepő módon – ezt nem is tartotta olyan rossz ötletnek. Casey hatalmas lelkesedéssel vetette bele magát a feladatba, és több mint kifogástalanul végezte el azt – legalábbis az esküvőről készült felvétel tanúsága szerint:

Végül rengetegen megdicsérték Casey-t, amiért vicces volt, de mégsem vitte túlzásba a dolgot, szóval ki tudja, lehet hogy trendteremtő volt a performansza!

 

HuffingtonPost

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top