Család

25 évvel később újraalkotta az 1993-as Pride-on lőtt fotóját a pár

Nick Cardello és férje, Kurt English azoknak szerettek volna bizonyítani, akik annak idején a fejükhöz vágták, hogy melegnek lenni csak egy "múló szakasz" az ember életében.
25 évvel később újraalkotta az 1993-as Pride-on lőtt fotóját a pár

Az első képet 1993-ban készítették, a legfrissebbet most, 2017-ben. Nick Cardello és Kurt English már 25 éve vannak együtt, és ezzel a bájos, megható képpárral szerették volna megmutatni, hogy – az értelmetlen és rosszindulatú vádak ellenére – melegnek lenni nem egy “múló szakasz” az emberek életében.

25 évvel később újraalkotta az 1993-as Pride-on lőtt fotóját a pár

A két floridai férfi egy LGBTQ-barát templomban ismerkedett meg még 1992-ben, és 2008-ban házasodtak össze. Cardello azt mondja, azért is szerette volna megosztani a bensőséges hangulatú képeket, mert bár hiába vállalják nyíltan szexuális orientációjukat, ha a közösségi médiában még mindig nem szívesen posztolnak olyan képeket, amiken egymás kezét fogják, vagy megcsókolják egymást. Cardello ezért szerette volna lebontani ezeket a tabukat, és egyúttal persze megünnepelni sírig tartó szerelmét a férfival, akit mindennél jobban szeret.

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top