Család

Egy rakás vadidegen ünnepelte az autista kisfiút

Az anyuka kétségbeesett Facebook-posztja után elkezdtek záporozni a kedves szülinapi köszöntések a jóindulatú idegenektől.

A 13 éves autista kisfiúnak korábban sem ment valami könnyen a barátkozás, de amióta magántanuló lett, végképp semmi esélye nem maradt, hogy barátokat szerezzen. Ezért amikor közeledett Tyler 13. születésnapja, az édesanyja, Claire aggódni kezdett.

Egy rakás vadidegen ünnepelte az autista kisfiút

“A jövő héten lesz a fiam 13. születésnapja, és neki EGYETLEN barátja sincs az egész világon. Arra vágyom, hogy a buliját szervezhessem, de csak azon gondolkodom, milyen kopár lesz a kandalló, amire csak azt az öt szülinapi kártyát tudjuk kirakni, amit a nagyszülőktől, nagynéniktől és tőlünk kap” – írta az édesanya.

A poszt szerencsére sokakhoz eljutott, és sokakat meg is érintett, így hamarosan nemcsak a rokonok és ismerősök, de idegenek is elkezdték küldözgetni Tylernek a szülinapi jókívánságokat, apró kedvességeket. A kisfiú elképesztően boldog volt a sok köszöntéstől, és állítólag még a szülinapja utáni napokon is folyton a postaládához rohant, hogy megnézze, nem jött-e újabb levél.

Egy rakás vadidegen ünnepelte az autista kisfiút

Claire azt mondja, bár autizmusa miatt Tyler nem tudja olyan finoman kifejezésre juttatni érzéseit, most egyértelműen látszott rajta, hogy nagyon boldog!

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top