Család

Születése óta nem látta lányát a kétségbeesett apa, nyílt levelet írt neki

A kislány alig egyhetes volt, mikor szülei kapcsolata végleg zátonyra futott. És bár az anya megígérte a láthatást, az apa azóta sem látta gyermekét.

“A gyermekem anyjával igazából már azelőtt véget ért a kapcsolatunk, hogy a lányunk megszületett volna” – nyilatkozta a news.com.au ausztrál hírportálnak a New South Wales-ben élő apuka. A 33 éves férfi elmondta azt is, bár minden vágya az volt, hogy része legyen gyermeke életének, ötéves kislányát a születése óta egyszer sem látta.

A férfi épp ezért úgy döntött, nyílt levelet ír a gyermeknek, hogy így adja tudtára, mennyire szereti őt, és még most is küzd azért, hogy egyszer a karjaiba zárhassa.

“Drága kislányom, attól a pillanattól kezdve, hogy megtudtam, úton vagy, megváltoztam. A világ legboldogabb embere voltam, és rendszeresen beszéltem hozzád anyukád pocakján keresztül. Mielőtt megszülettél volna, annyira izgultam, hogy képtelen voltam aludni, és sírtam, mikor hosszú hónapok után végre a kezemben tarthattalak.

Születése óta nem látta lányát, nyílt levelet írt neki a kétségbeesett apa

Az apa a levél folytatásában arról ír, hogy kislánya anyjával való kapcsolata már jóval a szülés előtt megromlott, a szülés után pedig nyilvánvalóvá vált, hogy nem maradhatnak együtt. “Ez volt mindannyiunk érdeke. A tied is” – írja a levélben, majd hozzáteszi, mikor elköltözött a közös lakásból, megállapodott volt párjával, hogy minden héten láthatja majd kislányát.

Nem így lett. A csalódott férfi azóta is vár a viszontlátásra. Hiába fogadott ügyvédet, a pereskedés jóformán az összes pénzét elvitte, pedig mint írja, visszaköltözött a szüleihez és extra munkát is vállalt, hogy ki tudja fizetni a számlákat. Nem járt sikerrel. Most újra gyűjtögetnie kell, és amíg nincs elég tartaléka egy újabb, ezúttal jobb ügyvédre, reménykedik. Reménykedik, hogy egyszer szemtől szemben ülhet majd azzal az emberrel, akit mindennél jobban szeret.

Olvass még több nyílt levelet az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top