Család

A netezők segítségével tudta meg, mik voltak édesanyja utolsó szavai

Bridget a régi telefonján találta meg a kincset érő felvételt, amihez sajnos nem volt hang. A netezők siettek a gyászoló nő segítségére.

Bridget három éve veszítette el édesanyját, aki rákbeteg volt. A fiatal nő elárulta, bár ez a három év elég hosszú volt ahhoz, hogy megfakuljanak a közös emlékek, a veszteség felett érzett fájdalma nem csillapodott. A fiatal nőt azután kereste meg a Daily Mail című brit bulvárlap, hogy Bridget a Reddit nevű közösségi oldal segítségét kérte egy kincset érő felvétel megértéséhez.

Mint kiderült, Bridget a napokban a régi telefonjait nézte át, ekkor talált rá az egyik utolsó beszélgetésére édesanyjával. “Nagyon elszomorodtam, mikor kiderült, hogy a felvételnek valami miatt nincs hangja” – mondta Bridget, majd hozzátette, úgy döntött az internetezők segítségét kéri, hogy kiderüljön a beszélgetés tartalma.

Bridget a Reddit nevű közösségi oldalon tett közzé segítségkérő posztot, amire rövid idő alatt több tucatnyian reagáltak. Volt, aki klasszikus szájról olvasási technikákkal, másik technikai bravúrral próbálkoztak, így rövid idő alatt sikerült megfejteni a beszélgetést, ami nagyjából így hangzott:

  • Van valami, amit szeretnél nekem elmondani? – kérdezte a felvétel elején Bridget az édesanyjától, amire az idősebb nő kérdéssel válaszol:
  • Oh. Van valami, amit szeretnél hallani tőlem?
  • Mondd azt, hogy szeretsz! – kéri Bridget, mire az anyukája azt mondja:
  • Szeretlek. Nagyon. Azt hittem, tudod.

Miután kiderült a felvétel titka, Bridget nem győzött hálálkodni a segítőinek. Azt mondja, boldog, hogy nem veszett el a felvétel és, hogy az utolsó időszakból is marad emléke. Nem is akármilyen!

Olvass még több megható anya-lánya cikket az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top