Család

Merénylő robbantott az óvodánál

Nem baleset volt a kínai óvoda mellett bekövetkezett robbanás. Pokolgépes merénylet történt.

Pokolgépes merénylet volt az a robbanás, amely a kelet-kínai Csiangszu tartományban, egy óvoda mellett történt csütörtökön, és nyolc halálos áldozatot követelt. A feltételezett merénylő, egy 22 éves férfi is meghalt, és a lakásában robbanóanyagokat találtak a nyomozók – közölték helyi tisztségviselők.

Merénylő robbantott az óvodánál

A gyanúsított helyi lakos volt. A holttestéből vett DNS-mintával próbálják azonosítani. Bérelt lakásának falain a halál, és gyilkolás szavak olvashatók. A rendőrség közlése szerint a férfit eltanácsolták az iskolából, mert “vegetatív idegrendszeri rendellenességeket” állapítottak meg nála. Azóta talált magának munkát, és a szóban forgó bérelt lakásban lakott.

Tettének okával kapcsolatban egyelőre nem közöltek semmit a hatóságok. A robbanásban ketten a helyszínen haltak meg, hatan a kórházba szállítás után, 65-en pedig megsebesültek. Nyolc súlyos sérült van, de közülük négyen már nincsenek életveszélyben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top