Család

Kisbabának álcázva csempészte be a kórházba a nagyi kutyáját

A 21 éves lány nem bírta tovább nézni, ahogy a páros mindkét tagja szenved a másik nélkül. Rafinált ötletet eszelt ki.

Az, hogy Patsyt becsempésszük a nagyihoz, igazából az anyám ötlete volt” – írta a Today.com amerikai hírmagazinnak a 21 éves Shelby Hennick. A fiatal lány az után lett “világhírű“, hogy a napokban becsempészte kórházban fekvő nagymamájához négylábú kedvencét, az aprócska Patsyt.

Kisbabának álcázva csempészte be a kórházba a nagyi kutyáját

Nagyi azért került kórházba, mert rosszul reagált az egyik gyógyszerre, amit a vérnyomására szedett” – magyarázta Shelby, aki hirtelen ötlettől vezérelve döntött úgy, hogy kisbabának álcázza a kiskutyát. “Álmomban sem gondoltam volna, hogy az álca ennyire sikeres lesz: még nagyit is sikerült meggyőzni arról, hogy egy kisbaba van a mellkasomra kötve.

Kisbabának álcázva csempészte be a kórházba a nagyi kutyáját

Shelby a Todaynek elmondta azt is, hogy nagymamája azonnal megnyugodott a kutya láttán. “Jobban érezte magát, mint otthon” – mondta a fiatal lány, akit nagyon meglepett, hogy a “csempészakciója” ennyire megnyerte neki a netezők szívét. Persze, akadt olyan is, akit az akció egészségügyi következményei aggasztottak, de a többségnek tetszett Shelby tette. 

Olvass még többet kórházi meglepetésekről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top