Család

12 évig készítette lánya érettségi ajándékát egy apuka

Mióta csak kislánya, Mackenzie iskolába ment, az apuka minden tanév első napja után meginterjúvolta őt. Most ezekből a felvételekből készített megható videót.

Őszintén megvalljuk, hogy egy percig sem csodálkozunk azon, hogy a washingtoni apuka, Kevin Scruggs YouTube-ra töltött videóját alig néhány nap alatt több százezren nézték meg. A felvétel ugyanis szuper megható, és ami ennél is döbbenetesebb: 12 évig készült. Hogy aztán eddigi élete legszebb napján, az érettségi banketten szerezzen meglepetést a videó főszereplőjének, Mackenzie-nek.

12 évig készítette lánya érettségi ajándékát egy apuka

Kevin 12 évvel ezelőtt, lánya első iskolás napján döntött úgy, hogy mostantól videón örökíti meg ezeket a napokat. Minden évben, a tanítási év első napja után kamera elé ültette Mackenzie-t, aki hősiesen tűrte a kérdéseket, sőt, válaszolt is. Igaz, ahogy teltek az évek, egyre rövidebbeket. Édesapja meg is jegyezte később, hogy fura volt visszanézni, milyen lelkesedéssel válaszolgatott a kérdéseire az alsó tagozatos kislány.

Az apuka egyébként az érettségi bankettre vágta meg a videókat úgy, hogy abból egy kerek egész készüljön, majd átadta lányának, aki az elmondása szerint könnyekig hatódott a videón. És nem csak ő. Miután a videó felkerült a YouTube videómegosztóra, néhány nap alatt 350 ezren nézték meg. Scruggs egyébként a videó alatt kommentben elárulta, nagyon élvezte a felvételek összevágását.

Titkon reméltem, hogy sikerül mosolyt csalnom vele Mackenzie arcára, mert az biztos, hogy én remekül szórakoztam rajta.

Olvass még többet az apa-lánya kapcsolatról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top