Család

Már három éve hiába vár gazdájára a hűséges kutya

Az apró kutyus már három éve minden egyes napot az előtt a ház előtt ülve tölt, ahol korábban együtt lakott szeretett gazdájával...

Egész Dél-Korea szíve összeszorult ennek a hihetetlenül hűséges kutyusnak a történetétől, amely már három éve vár arra, hogy gazdája visszatérjen.

Már három éve hiába vár gazdájára a hűséges kutya

A szomszédok szerint a kutyus minden egyes nap egykori otthona előtt ücsörög, és kitartóan várja gazdáját, majd ha leszáll az este, csalódottan visszakullog az elhagyatott, üres lakásba. Akik ismerik a kutyát, mind szeretik, és borzasztóan fájdalmasnak találták magányos várakozását, ezért az állatvédők segítségével gondjaikba vették az elárvult állatot.

Már három éve hiába vár gazdájára a hűséges kutya

A kutyát állatorvoshoz szállították, ahol megállapították, hogy férges, de a megfelelő kezelés után hamar felépült. A szomorú sztori pedig szerencsére jó véget ért: a kutya szerető családba került, ahol a Sky nevet kapta, és ahol soha többé nem kell már egyedül lennie. 

 

OddityCentral

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top