Család

Kihagyja az úszó-vb-t Kenderesi Tamás?

Kiújult a vállsérülése Kenderesi Tamás olimpiai bronzérmes úszónak. A lehető legrosszabbkor, másfél hónappal a világbajnokság előtt.

Másfél hónappal a budapesti úszó-vb előtt kiújult vállsérülésével küzd a kétszáz méteres pillangóúszás fiatal olimpiai bronzérmese, Kende­resi Tamás. Nagy kár, hiszen a pécsi sportoló éremesélyesnek számít a világversenyen.

Kihagyja az úszó-vb-t Kenderesi Tamás?

 “Nagyon rosszkor jött a sérülés,

már nincs sok idő, remélem, nem befolyásolja a teljesítményemet a vállprobléma. Az úszás nehézkes, nem úgy tudom mozgatni a karom, ahogy szeretném” – idézte a Bors Kenderesi Tamást. “Már korábban is fájt a vállam, ez a sérülés újult ki ismét. Szerencsére a pécsi klubom és a város jóvoltából remek orvosi stáb van mögöttem, akik keményen dolgoznak azért, hogy százszázalékos legyek a vébére. A legnagyobb különbség az lesz, hogy

tizenötezer emberből legalább tízezer nekem fog szurkolni.

Erre külön készülök. Versenyek előtt le szoktam úszni fejben a távot, most annyi változik, hogy a közönség buzdítását is elképzelem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top