Család

6 év után tért vissza családjához a kutya

A kis terriert a család kertjéből lopták el még 2011-ben, és bár a család egy ideje már felhagyott a reménykedéssel, a kiskutya most mégis visszatérhetett hozzájuk!

Cheryl McCabe már teljesen letett róla, hogy valaha is újra lássa Mitzy névre keresztelt kutyáját, aki a kertjéből loptak ki még 2011-ben. Akkor persze hosszú hónapokig kerestették a kutyát, de eredménytelenül, arra pedig nem is számítottak, hogy a kis terrier évekkel később visszatér életükbe.

Hat év után tért vissza családjához a kutya 

Pedig Cheryl épp a napokban, hat évvel az eset után kapott üzenetet rögzítőjére egy állatorvostól, aki a Mitzy chipjén tárolt adatok alapján találta meg őt. Az asszony azt mondja, háromszor kellett meghallgatnia a hangüzenetet, hogy elhiggye, de még akkor is szkeptikus volt, mikor az állatorvosi rendelőbe tartott. Cheryl attól is félt, hogy Mitzy nem fogja már megismerni őt, de a kutya, aki korábban nem volt hajlandó barátkozni az őt megmentő állatvédőkkel és állatorvosokkal sem, azonnal csóválni kezdte a farkát, ahogy meglátta egykori gazdáját.

Hat év után tért vissza családjához a kutya 

Cheryl is azonnal ráismert régi barátjára, aki ugyan kicsit deresebb lett, mióta legutóbb látta, de szerencsére ugyaolyan kedves, jó természetű kutyus maradt.

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top