Család

Egy apuka elmagyarázta, miért jó a gyerekpóráz

Az apuka megpróbálta megindokolni, miért rak hámot és "pórázt" kislányára, de az internet még mindig nincs teljesen meggyőződve az igazáról...

Clint Edwards a No Idea What I’m Doing: A Daddy Blog nevű apukás blog  szerzője friss posztjában arra vállalkozott, meggyőzi a világot a gyerekeknek készült pórázok létjogosultságáról. Bizonyára láttunk már ilyen szerkezetet: a gyerekek testére egy hám segítségével tudjuk ráerősíteni, és tényleg nem sokban különbözik a látvány attól, mintha palotapincsinket vinnénk sétára.

Egy apuka elmagyarázta, miért jó a gyerekpóráz

De Edward szerint ez az eszköz nemcsak hasznos, hanem szinte elengedhetetlen, ha az embernek gyereke van: “A lányom egy kis vadóc, és ez a cucc segített már megakadályozni, hogy fagyigépbe dugja a kezét, arról nem is beszélve, hogy az én ép eszem megőrzéséhez is hozzájárul. Persze vannak, akik csúnyán néznek rám… de én mindent megteszek, amivel biztonságban tudhatom a gyerekem, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy pórázt kell raknom rá…”

A poszt persze azonnal nagy vitát kavart, és a legtöbben továbbra is felesleges és méltatlan dolognak tartják a gyerekpórázt, arra hivatkozva, hogy éveken át enélkül is sikerült megvédeniük a gyerekeiket… Nektek mi a véleményetek?

 

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top