Család

Ballagási ajándékötletek általános iskolásoknak

Minden alkalommal, mikor ballagási ünnepségre készül a család, nagy fejtörést okoz, hogy milyen ajándékkal lepjük meg az éppen elballagó kis vagy nagy diákot. A nyolcadikos ballagást is komolyan kell venni, hiszen nagy lépés előtt áll tizennégy évesünk. Ötletes ballagási ajándéktippek következnek, tiniknek!

Akár unokánk, gyermekünk, testvérünk vagy barátunk ballag el nyolcadik osztályból, biztosra vehetjük, hogy örülni fog egy személyre szóló, akár saját készítésű ballagási ajándéknak is. Sokat jelentenek ebben a korban a baráti kapcsolatok, ha ezzel kapcsolatosan készítünk ballagási ajándékot, az biztosan telitalálat lesz.

Ballagási ajándék általános iskolásoknak

Hiába nem kellett megküzdeniük egy érettségi vizsgával, a nyolcadikból elballagó általános iskolások is számítanak ballagási ajándékra. Ilyenkor persze mindenkinek a pénztárcájára van bízva, mennyire nagy ajándékban gondolkodik. Bárhogy is van, a tizenévesek biztosan nagyon örülnek egy igazán ötletes, személyre szóló apró ballagási ajándéknak is.

 Ballagási ajándék fiúknak, lányoknak

Tizennégy évesen már a lányok ballagási ajándéknak biztosan örülnek valami igazán csajos dolognak: kozmetikum, ruha, apró ékszer, de nem tévedünk nagyot akkor sem, ha az íróasztalra készítünk emlékként ballagási ajándékot saját kezűleg.

fiúknak szánt ballagási ajándékok legyenek praktikusak, jól használhatók és ötletesek. Szentimentális irányba még véletlenül se menjünk el, hiszen ennek kimutatása, nem ennek az életkornak a sajátossága.

Ballagási ajándékötletek 

Pinterest

undefined

 

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top