Család

A világ legmenőbb járgányát építette meg kisfiának az apuka

Bocsánat, de kijelenthetjük, hogy megvan a 2017-es év apukája: Paul Boswell tisztára olyan járgányt épített kisfiának, amely mintha egy sci-fiből került volna a kertvárosi utcába.

Milyen jó lehet, ha az apukád magasan képzett tudós! Ilyenkor ugyanis nem falovacskát vagy faházat épít neked, hanem történetesen olyan profi, szuper menő járgányokat, amelyekkel máris úgy nézhetsz ki, mintha a Mad Maxből léptél volna elő.

A minnesotai Paul Boswell egy majdnem tökéletes hovercraftet, vagyis légpárnás járművet épített kisfiának, állítása szerint azért, mert ez a kipárnázott gépezet sokkal biztonságosabbnak tűnt, mint mondjuk egy gokart.

A szerkezet határozottan szuper menő, bár Boswell maga is elismerte, hogy a gépezetet kicsit nehéz irányítani. Oliver nevű kisfia azonban egyelőre amúgy is csak a család felügyelete mellett próbálhatja ki az apukájától kapott fantasztikus meglepetést. 

 

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top