Család

Ezt a jegygyűrűt akarja most mindenki

Az instagramos és pinterestes böngészések alapján megállapították, melyik az a jegygyűrű, amiért az egész világ odáig van most!

A tökéletes jegygyűrű kiválasztása már nem az ékszerboltban, hanem a számítógép előtt ülve, az Pinteresten és az Instagramon kezdődik. Ez pedig azért is kimondottan jó, mert így a netes kimutatásokból könnyen láthatjuk, mik azok a trendek, formák és stílusok, amikre mindenki vágyik mostanság.

Jelenleg a legtöbbször elmentett eljegyzési gyűrű egy egyszerű, klasszikus darab, amit összesen 103.900 alkalommal tettek maguknak félre közösségi médiás profiljaikban a netezők. A gyűrűt egyedileg készítették gazdájának, Sylvia Billonénak a letisztult dizájn jegyében: az alap egy egyszerű, vörös arany karika, ezen csücsül az értékes gyémánt.

Ezt a jegygyűrűt akarja most mindenki 

Egy ilyen jegygyűrű egyébként elég borsos árú, de már csak ezért is érdemes szétnézni Pinteresten és Instagramon – ott találhatunk egy rakás más mutatós gyűrűt is!

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top