Család

“50 év után még mindig ugyanazt a szerelmet látom a szemében”

Öt évtizeddel az után, hogy kimondták a boldogító igent, Carol és Mike Anderson pont ugyanolyan szerelmesek, mint az esküvőjük napján.

“Rengeteg kép készült az esküvőnkön, de az összes közül ez a kedvencem” – mondta a Today.com amerikai hírmagazinnak Carol Anderson, majd a biztonság kedvéért meg is mutatta az esküvői fotót, melyen újdonsült férjével, Mike-kal mélyen egymás szemébe néznek az esküvőjük előtt.

Most, hogy közeledik az ötvenedik házassági évfordulójuk, Carol megkérte egy fotós ismerősüket, hogy alkossa újra a régi fotót. Mikor a felvétel elkészült, Carol lélegzete is elakadt a meglepetéstől. “Mike sosem volt egy túlságosan romantikus férfi, nem mondta szüntelenül, hogy szeret. De nem is kellett. Elég volt belenéznem a szemébe, és tudtam, hogy igaz. És ugyanezt látom ezeken a fotókon is.”

Ahogy ránézek, az még most is pontosan ugyanolyan” – summázta Mike az érzéseit, aki elárulta azt is, az első pillanattól kezdve tudja, hogy Carollal szeretné leélni az életét. “És megcsináltuk. Sikerült öt hosszú évtizeden át megőriznünk a szerelmünket. Kalandos utazáson vagyunk túl eddig, és még mindig nincs vége” – tette hozzá a férfi.

A képeket egyébként a Moonshadow Photography esküvői fotósa, Jenilee Counsil készítette, aki meglepetésként elkészítette az újrafotózott pillanat fekete-fehér változatát is.

Olvass még többet esküvői fotókról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top