Család

A legcukibb ballagási csokrok ovisoknak

A nagycsoportosok is igénylik a ballagás körüli felhajtást: az ünnepséget, az ajándékot no meg persze a ballagási csokrot is. Ne okozzunk hát csalódást nekik, készítsük el kis ovisunknak a valaha látott legcukibb ballagási csokrot!

Lehet persze komoly pénzekért gyönyörűen megkomponált ballagási csokrot rendelni a nagycsoportos ballagásra, de mi most azt szeretnénk megmutatni, hogyan lehet ötletesen és költséghatékonyan megalkotni a ballagási csokrot, amire mindenki emlékezni fog.

Nincs ballagás csokor nélkül

A nagycsoportos ballagás jó ürügy arra, hogy a család összejöjjön, végre lehet az unokatesókkal bandázni, míg a felnőttek beszélgetnek. Ha már megterveztük, mit és hol együnk, ideje a ballagási ajándék után a ballagási csokorra koncentrálni, minden erőnkkel.

Ballagási csokrot fiúknak is?

Igen! A fiúknak is lehet ballagási csokrot adni, főleg, ha a kivitelezés ötletes, vicces mégis alkalomhoz illő. Nekik mindenképpen válasszunk kékes, zöldes színeket, ezek domináljanak. Nagyobb, általánosból ballagó fiúk ballagási csokrába már fűzhetünk papírpénzt, mozijegyet vagy kedvenc csapatuk következő mérkőzésére belépőket.

Kisebbeknek viszont nyugodtan álljunk neki magunk csokrot készíteni, akár textilből, papírból, műanyagból. Sőt a legjobb, ha a testvéreket is bevonjuk az elkészítésébe.

 Ötletes ballagási csokor ovisoknak:

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top