Család

A negyedikről kizuhant kislányt a bébiszitter hagyta egyedül

A szombaton egy kistarcsai társasház negyedik emeletéről kizuhant hároméves kislány szülei szerint nem ők a felelősök gyerekük haláláért, hanem a bébiszitter. Neki kellett volna a kislányra vigyáznia, amikor a gyerek kiesett az emeletről.

A szülőknek állításuk szerint “fogalmuk sem volt, hogy a nő, akire bízták imádott kislányukat, előbb elmegy a lakásból, mint hogy ők hazaérnek a munkából” – mondta Száva Vince az ÉKE Jogvédő Egyesület elnöke a Blikknek. 

A szülők elmondása szerint a gyerekük bébiszitterét már évek óta ismerték, többször is rábízták a gyereküket éjszaka, és soha nem történt semmi baj. Ám ezúttal a korábban a lány keresztanyjaként azonosított nő nem a megbeszéltek szerint cselekedett, Száva Vince ugyanis úgy tudja, hogy a bébiszitternek csak nyolcra kellett volna munkába mennie, mégis reggel hatkor elhagyta már a lakást. A szülők azt szeretnék, ha a nő megkapná a felelőtlenségéért járó büntetését.

Ahogy korábban megírtuk, a hároméves kislányra, miután kizuhant a negyedik emeleti lakásból, az édesapja talált rá a lakóház aljánál. Azonnal hívta a mentőket, akiknek akkor még sikerült újraéleszteniük a gyereket, és életveszélyes állapotban szállították kórházba. A gyerek többszörös koponya- és belső sérüléseket szenvedett, és több csontja is eltört, végül a kórházban belehalt sérüléseibe.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top