Család

Ezt csinálják a boldog párok lefekvés előtt

Azt tudjuk, hogy nem szabad haraggal lefeküdni, de akkor mégis mit érdemes csinálni, mielőtt álomra hajtanánk a fejünket? Az instagramozás és a tévézés helyett figyeljünk ilyenkor egymásra!

1. Egyszerre bújnak ágyba

Rengeteg olyan pár van, akik a teljes napot külön töltik, és végül külön időpontokban is bújnak ágyba, ami hosszú távon csak szakadékot eredményez a pár tagjai között. Ha lehetséges, időzítsétek úgy, hogy egyszerre induljatok lefeküdni, ez segíthet megteremteni az intim kapcsolat érzetét.

2. Kint hagyják a telefont

Szintén gyakori, hogy bár a pár tagjai egymás mellett fekszenek, mindketten az okostelefonjukba vannak merülve… Az ágyban töltött idő legyen szent, ilyenkor hagyjuk hátra a technikát, és foglalkozzunk inkább a párunkkal!

3. Tudják, hogy a jó alvás mindennél többet ér…

Ez nem hangzik valami romantikusan, de ha fáradtak vagytok, nem kell erőltetni a szenvedélyes szexet és a hosszú csókváltásokat. A jó alvás hozzájárul az egészséges mentális állapothoz, ez pedig hosszú távon a kapcsolatotokra is áldásos hatással lesz.

Ezt csinálják a boldog párok lefekvés előtt 

4. Beszélnek az érzéseikről

Az ágyban töltött esti órák tökéletes időpontot szolgáltatnak arra, hogy a pár tagjai kicsit megnyíljanak, és beszéljenek érzéseikről. Ilyenkor kiadhatják a napi stresszt, és biztosíthatják a másikat támogatásukról, ami szintén megerősítheti a kötődést a pár tagjai között.

5. Kimutatják a hálát

Sajnos többnyire alábecsüljük a hála erejét, pedig elképesztően jólesik a másiknak, mikor valamit megköszönünk neki. Mindegy, hogy valamilyen konkrét apróságról van szó, vagy csak szimplán hálásak vagyunk a jelenlétéért, mutassuk ki, verbalizáljuk, hogy értékeljük párunk erőfeszítéseit.

 

HuffingtonPost

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top