Család

Nemcsak négy lányát erőszakolta a börtönviselt apa

Nemcsak négy lányát erőszakolta rendszeresen a borsodi apa, akinek felesége még segített is perverz vágyainak kiélésében. Kiderült, a férfit korábban már börtönre ítélték szintén gyermek ellen elkövetett nemi erőszakért.

Az elmúlt héten csütörtökön kezdődött a Miskolci Törvényszéken annak az apának a büntető eljárása, aki éveken át erőszakolta négy kislányát. Az édesanya tudott börtönviselt férje piszkos vágyairól, sőt még segítette is abban. A család sötét titkára akkor derült fény, amikor az egyik kislány teherbe esett.

A Bors megtudta, a 47 éves férfi ellen már korábban is folyt nemi erőszak elkövetésének vádjával eljárás. Az elmúlt évben K. Istvánt jogerősen elítélte a bíróság a nevelése, felügyelete alatt álló személy elleni szexuális erőszak miatt, amiért kilenc év börtönt kapott.

A lap információi szerint a férfit jelenleg a sátoraljaújhelyi fegyházban tartják fogva, a per idejére átszállították Miskolcra. Az apát 2007-ben másfél évre már börtönbe küldte a bíróság, amikor súlyos közúti balesetet okozott. Szabadulását követően tért vissza családjához, és innentől kezdve erőszakolta heti rendszerességgel a kislányokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top