Család

Majdnem eltalálta a hatalmas faág a 9 éves fiút

Kis híján tragédia történhetett volna Szegeden, amikor lezuhant az utcán egy hatalmas faág. Az ág majdnem eltalált egy 9 éves kisfiút.

Hatalmas faág szakadt le Szegeden az egyik Fő fasori platánról, és kis híján eltalált egy 9 éves fiút. Borzasztó tragédia történhetett volna. Csupán a szerencsének köszönhető, hogy a kisfiú és nagymamája elkerülték a bajt, amikor kutyájukat sétáltatták a környéken.

A nagymama a Délmagyarnak mesélte, hogy unokája éppen megállt az egyik autóbejáró előtt, amikor váratlanul hosszú reccsenést hallottak, majd tőle néhány méterre a földre zuhant a hatalmas faág. Akkora volt, bárkit agyoncsaphatott volna.

A nagymama értesítette a tűzoltókat, aki gyorsan a helyszínre érkeztek. A veszélyesen lógó faágat a tűzoltók vágták le. A Csongrád megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szerint sajnos nem a Főfasorban történt az egyetlen eset, hasonló miatt a József Attila sugárútra is riasztották őket. Személyi sérülés szerencsére egyik esetben sem történt.

A szerencsének köszönhető, hogy nem a kisfiúra zuhant a faág

Az egyik platánfa hatalmas ága zuhant a földre

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top