Család

5 dolog, amit tudnod kell, ha a mama pici fiával kezdesz randizni

Nemrég kezdtél randizni azzal a cuki fickóval, aki aranyos és figyelmes, de pár héten belül ráébredsz, hogy teljesen az anyukája irányítja. Mit jelent ez számodra, mi vár egy párkapcsolatban, ha a mama pici fiával kezdesz randizni? A szakértő megmondja.

David Wygaint párkapcsolati szakértő írta le azt az öt dolgot, amit érdemes átgondolni, mielőtt belevágnál egy komoly kapcsolatba egy olyan férfival, akinek az anyukája túlságosan uralkodik az életén.

1. Nem te leszel az egyetlen nő az életében

Az ilyen anya-fia kapcsolatokban nemcsak arról van szó, hogy szereti a férfi az anyukáját, hanem kölcsönösen imádják egymást. A kötelék köztük olyan szoros, hogy nem biztos, hogy beférsz oda még harmadiknak. Túlmutat a normális egyszer-kétszer felhívja anyukát kapcsolaton. Az anyának a fia a mindene, arra tette fel az életét, hogy őt boldoggá tegye. Ne hidd, hogy a férfi azért, mert szerelmes beléd, lazítani fog anyjával a kapcsolaton, ami azt jelenti, hogy az életed szerves része lesz a mama is a fia mellett.

2. A férfi nem túl önálló

Általában anya mos, főz, takarít rá, sőt be is vásárol neki. Vannak férfiak, akik 40 év fölött is még anya házába viszik a szennyesüket. Nem túl jó előjel, ha a célod az, hogy férfi legyen melletted, nem pedig egy kisfiú.

5 dolog, amit tudnod kell, ha a mama pici fiával kezdesz randizni

3. Az anyjához fog hasonlítani

Mindegy, hogy arról van szó, hogy beágyazol épp, vagy csirkét sütsz vacsorára, a teljesítményedet minden esetben, bármit csinálsz, az anyukáéhoz fogja hasonlítani. Nem azért, mert bántani akar, valószínűleg nem is veszi észre, hogy mit csinál. Csak épp anya egész életében biztonságban és kényelemben tartotta, úgyhogy tőled is ugyanazt a színvonalú kényelmet és biztonságot várja el.

4. Nem te leszel az első

Hozzá kell szoknod, hogy nem te leszel mindig az első helyen a férfinél. Lehet, hogy már jó ideje tervezgettek egy randit, de az anya telefonál, hogy elfogyott a tej, és akkor bizony a fia szaladni fog a randi közepén hozzá a tejjel. Persze elnézést kér, és megígéri, hogy bepótoljátok a randit, de attól még az érzés ott marad, hogy nem te vagy neki a legfontosabb.

5. Úgy bánik veled, mint egy királylánnyal

Úgy tűnhet az eddigiekből, mintha csak a baj lenne az anya kicsi fiával, de igazából azért nem olyan rossz a helyzet. Mert ezek a férfiak jól tudják, hogyan hordozzák a tenyerükön a szerelmüket. Azok a férfiak, akik ennyire közel állnak az anyukájukhoz, általában kedvesek, érzékenyek, megértőek és nagylelkűek. Az anyjukhoz fűződő szoros kapcsolat olykor az őrületbe kergethet, de cserébe a férfi úgy bánik veled, mint egy királylánnyal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top