Család

A kezdőkörben kérte meg szerelme kezét a 17 éves focista

A Mórágyi SE 17 éves focistája szerint fölösleges sokáig várni a lánykéréssel. Márk a szombati meccsen, a kezdőkörben kérte meg szerelme kezét. Videó.

A fiatal lány végezhette el a mérkőzés kezdőrúgását. Aztán olyan történt, ami talán focipályán korábban még sehol sem fordult elő. A Mórágyi SE 17 éves focistája, Nyitrai Márk letérdelt szerelme elé, és föltette neki a nagy kérdést. Az U-19-es csapat valamennyi tagja, de még a mérkőzés bírója is szemtanúja volt a nem mindennapi lánykérésnek. És vajon mit válaszolt a lány? Természetesen azt, hogy igen.

A 17 éves fiú a Teol.hu-nak mesélte, két éve járnak együtt szerelmével, ami már elegendő idő volt, hogy rájöjjön, ő az igazi. “Már egy ideje terveztem, hogy megkérem a kezét, úgy éreztem, ez a legjobb pillanat. Sajnos még az esemény előtt megtudta a barátnőm, mire készülök, így a meglepetés elmaradt, de a kérdésre adott válasza kárpótolt mindezért” – mondta az immár vőlegény Márk.

Az esküvő időpontjáról sajnos nem tudni, nyilvánvalóan azzal még várnak egy picit. Legalább addig, amíg mindketten betöltik a 18. életévüket.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top