Család

Nem mozdult a hűséges kutya sérült gazdája mellől

A férfi fametszés közben esett a kemény betonra, hűséges kutyája pedig azonnal odarohant hozzá, és nem volt hajlandó elmozdulni mellőle.

Amikor kiérkeztek a mentők a fametszés közben lezuhant Jesus Hueche-hez, megható látvány fogadta őket. A betonon fekvő férfi testén, szinte szorosan ölelve őt, Tony nevű kutyája feküdt, Hueche pedig bágyadtan, erőtlenül ölelte vissza az állatot. 

Nem mozdult el balesetett szenvedett gazdája mellől a hűséges kutya 

A férfi állítása szerint ő már arra ébredt, miután a zuhanástól eszméletét vesztette, hogy kétségbeesett kutyája megpróbálja felkelteni. Mikor Hueche visszanyerte eszméletét, a kutya még mindig nem tágított mellőle, mintha csak arra biztatta volna, tartson ki, amíg a segítség ideér. 

Nem mozdult el balesetett szenvedett gazdája mellől a hűséges kutya
Nem mozdult el balesetett szenvedett gazdája mellől a hűséges kutya

Tony még a mentőbe is megpróbált bemászni gazdája után, és bár ez nem volt lehetséges, szerencsére Hueche sérülései nem voltak komolyak, így hamar viszontláthatta hűséges társát. A férfi azt mondja, a kutyust az utcáról fogadta be, és úgy tűnik, Tony végtelenül hálás gazdája jóságáért.

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top