Család

8 éves kislányt tartóztattak le, mert autót tört fel

Még a rendőrök is megdöbbentek, amikor kiderült, egy mindössze nyolcéves kislányt értek autófeltörésen. Nem volt mit tenni, le kellett tartóztatniuk a gyereket.

A floridai Palm Bay rendőrsége egy mindössze 8 éves kislányt tartóztatott le autófeltörés és lopás miatt. A hatóság egy biztonsági kamera felvétele nyomán indult el az egyik helyi iskolába, ahol aztán azonosították a kislányt és két társát, egy néhány évvel idősebb lányt és egy fiút.

A rendőrség nyilatkozata szerint a biztonsági kamerán jól látható, amint a 8 éves kislány kinyitja az autó sofőr oldali ajtaját, majd zseblámpával kutat a kocsiban. A másik lány ekkor elfutott a helyszínről, őt nem vádolta meg a hatóság. A fiút ugyanakkor szintén letartóztatták a rendőrök.

A felvételt a kislány édesanyjának is megmutatták, aki elismerte, valóban lánya látható a videón. A gyerekek ügyében június 2-ra tűzték ki a bírósági tárgyalást – írja a Florida Today.

8 éves kislányt tartóztattak le autófeltörésért
8 éves kislányt tartóztattak le autófeltörésért

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top