Család

Kislánya született Kimi Raikkönennek

Vasárnap még Barcelonában versenyzett, és kis rajongójának okozott hatalmas örömet Kimi Raikkönen. Aztán néhány órával később rohanhatott a kórházba, ahol felesége kislányuknak adott életet.

Az örömhírt Kimi Raikkönen gyönyörű felesége, Minttu osztotta meg a közösségi portálon. Az újszülött kislány csodaszép nevet kapott. Sőt, nem is egyet, hanem mindjárt hármat. A babát Rianna Angelia Milana néven anyakönyvezték.

Minttu a bájos fotóhoz kedden azt írta: “We are blessed today with the birth of our gorgeous daughter, Rianna Angelia Milana” (áldottak vagyunk ma, mert megszületett gyönyörű kislányunk).

A házaspárnak 2015 januárjában született az első gyermeke, Robin. A kisfiút többször is láthatták már a rajongók a Forma-1-es világbajnok pilóta, Kimi Raikkönen versenyein édesanyjával együtt. Bízunk benne, hamarosan a kis Riannát is megmutatják a rendkívül népszerű szülők.

Kislánya született Kimi Raikkönennek

Kimi Raikkönen és felesége, Minttu

(Magyar Hírlap)

Címlapfotó: Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top