Család

“Ez az apák dolga” – apuka tanítja kislányát arra, hogy járjon magassarkúban

A hétvégi bevásárlásból hazaérkező anyukának szerencsére volt annyi lélekjelenléte, hogy megörökítse a pillanatot. Mondanunk se kell, az apuka azóta netes hős.

Mivel a férjem alapvetően egy nagyon maszkulin férfi, érthetően nagyon meglepett, mikor azon kaptam őt, ahogy a lányunknak magyarázza kitartóan, hogy járjon magas sarkú cipőben. Még meg is mutatta neki” – írta a Facebookon megosztott videó alá Kandice Gilesspie.

A háromgyerekes amerikai anyuka leírta azt is, épp a hétvégi nagy bevásárlást intézte két kisebb gyermekével, mikor hazaérve az a látvány fogadta, ahogy férje épp azt magyarázza legnagyobb gyermeküknek, hogyan járjon természetesen egy magas sarkú cipőben. A meglepett asszonynak szerencsére maradt annyi lélekjelenléte, hogy videón is megörökítse az eseményt.

Mikor megkérdeztem a férjemet, miért ment bele abba, hogy megtanítja Saniyát magassarkúban járni, nemes egyszerűséggel azt válaszolta, mert ez az apák dolga” – tette hozzá a büszke édesanya, aki elmondta, véleménye szerint Erick remek munkát végzett lányukkal, aki szerencsére most már sokkal magabiztosabb, ha magas sarkú cipőről van szó.

 

Olvass még több megható apa–lánya történetet az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top