Család

Megvertek egy Down-szindrómás nőt a Margit hídnál

Szerdán délután többen is szemtanúi voltak, amikor a Margit hídi HÉV-megállóban egy férfi durván megverte a Down-szindrómás fiatal nőt.

Szerdán délután többen is látták, amint egy 45 év körüli férfi erőből üti a 30 évesnek tűnő nő fejét a Margit hídnál, a HÉV-megállóban. Az egyik várakozó szemtanú, Szilárd a Borsnak mondta el, a fiatal nő Down-szindrómás volt, amitől a jelenet még hátborzongatóbbnak tűnt.

Szilárd torka szakadtából kiabált a verekedőnek, azonnal hagyja abba a nő bántalmazását, csatlakozott hozzá egy másik férfi is, ekkor már ketten ordítottak. A bántalmazó csak annyit válaszolt, foglalkozzanak a saját dolgunkkal. Szilárd figyelmeztette, ha nem hagyja abba, kihívja a rendőröket, a bántalmazást rögzíti a térfigyelő kamera is.

A férfi erre végre abbahagyta a verést. Szilárdot nemcsak az eset döbbentette meg, hogy szemtanúja volt, amint közterületen megvernek egy Down-szindrómás fiatal nőt, hanem sokkolta a többi utas közönye is.

A Margit hídi HÉV-megállóban történt a durva eset

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top