Család

2 autó is áthajtott a kislányon, aki csodával határos módon túlélte mindkettőt

Két terepjáró is áthajtott a 2 éves kislányon, a gyerek csodával határos módon túlélte a veszélyes közlekedési manővereket.

Szinte hihetetlen, de a videó tanúsága szerint a haja szála sem görbült a 2 éves kislánynak. A gyerek a Kína dél-nyugati részén található egyik településen váratlanul a forgalmas úttestre szaladt, ahol csodával határos módon túlélte, amint áthalad fölötte két terepjáró.

Az autók vezetői nyilvánvalóan nem láthatták az úttestre futó kislányt a nagy forgatagban, sőt az első autós azt sem észlelhette, hogy a gyerek épp előtte botlott meg A következő jármű pedig még ennyit sem láthatott a földön fekvő gyerekből, akinek óriási szerencséje volt, hogy terepjárók haladtak el fölötte. Vélhetően nagyon kevésen múlhatott az élete. Rágondolni is borzasztó, ha a kerék előtt botlik meg, vagy ha egy alacsonyabb jármű kanyarodik be az utcasarkon.

A helyi rendőr ugyanakkor csöppet sem dícsérte meg a kislány nagymamáját, aki nem figyelt eléggé a felülgyeletére bízott gyerekre.

(via hvg)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top