Család

Öt gyerekük mellé örökbe fogadtak még hatot, hogy a testvéreknek ne kelljen elválniuk egymástól

A hat testvér az után került az ohiói családhoz, hogy elvették őket drogfüggő, vér szerinti szüleiktől.

Mikor jelentkeztünk ideiglenes nevelőszülőknek, férjemmel, Christopherrel megállapodtunk abban, hogy családokat nem vagyunk hajlandóak szétszakítani. Vagyis vállaljuk azt is, hogy sok testvérről gondoskodunk egyszerre, csak hogy nekik ne kelljen hiányolniuk egymást” – nyilatkozta a Cincinnati.com című amerikai lapnak Christina Sanders. A 41 éves anyuka elárulta, ehhez a megállapodáshoz annak ellenére tartották magukat, hogy öt saját gyermeket nevelnek.

 5 gyerekük mellé örökbe fogadtak még hatot, hogy a testvéreknek ne kelljen elválniuk egymástól

“Mikor a gyermekvédelem megkeresett minket azzal, hogy hat testvérnek keresnek ideiglenes nevelőszülőket, egy percig sem gondolkodtunk. Azonnal igent mondtunk” – ezt már Christopher mesélte, aki büszke rá, hogy nevelt gyermekei minden nehézség nélkül beilleszkedtek a családba.
Ezek után nem is csoda, hogy Sandersék a közelmúltban úgy döntöttek, örökbe fogadják a hat nevelt gyermeküket, akik közül a legidősebb, Coby 16 éves, a legfiatalabb, Chloe kilenc.

 Örökbefogadásukkor Coby fel is szólalt a bíróságon. Elmondta, testvéreivel nagyon nehéz életük volt, mielőtt Sandersékhez kerültek.

“Nem lehetünk nekik elég hálásak, megváltoztatták az életünket” – mondta Coby, amivel az egész hallgatóságot, többek között a bírót és nevelőapját, Christophert is könnyekig meghatotta. Miután hivatalosan is egy család lettek, Sandersék GoFundMe oldalt hoztak létre, hogy így gyűjtsék össze a szükséges pénzt egy kisbuszra, régi autójuk ugyanis meglehetősen szűk már a 13 fősre duzzadt családnak.

Olvass még többet az örökbefogadásról az NLCafé oldalán:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top