Család

Ököllel verte apa és fia az exfeleséget és anyát

Apa és fia úgy gondolták, kevés, amit a bíróság a válás kimondását követően a javukra írt, ezért betörtek az exfeleséghez, anyához és annak új párjához, hogy beszerezzenek még néhány holmit. Az asszonyt ököllel verték, hogy akaratukat foganatosítsák.

A korábbi házaspár válását követően a bíróság jogerősen felosztotta a közös vagyont. Apa és fia ugyanakkor csöppet sem akartak lemondani az anyához került vagyontárgyakról.

2016 nyarának egyik éjjelén a fiú bekopogott édesanyja új otthonának ablakán, majd inkább úgy döntött az apával együtt az ablakon keresztül megy be a házba. Amikor az exfeleség kérdőre vonta volna őket, mit keresnek a házban, mindketten többször is ököllel arcon ütötték, a nőnek eltört az orra. A fiú még meg is fenyegette anyját, megöli, ha a traktorokat nem adja neki. Az apa közben az új társ udvaron álló autóját vascsővel rongálta meg, közel 90 ezer forintos kárt okozva a járműben.

Két nappal később a volt feleség mezőgazdasági telephelyén hasonló jelenetet nézhettek végig a nő üzletfelei. Az asszonyt ismét ököllel verték, a gyerek pedig követelte a traktorokat. A két feldühödött férfit az egyik ügyfél fékezte meg.

Még 2016 nyarán történt, hogy az exférj az asszony társát autójával üldözte, egészen közelről követte, majd reflektorral addig világított rá, mígnem a férfi a járművel az árokba csúszott. A nő a helyszínről hívta a rendőrséget, ekkor a férj karjánál fogva akarta kirángatni az autóból.

Az volt férj még ezután is folytatta a zaklatást, később a nőt is üldözte autójával, járművét az egyik kereszteződésbe leszorította az útról, majd hirtelen lefékezett előtte az út közepén. Az asszony úgy tudott elmenekülni, hogy hátramenetbe kapcsolt és elhajtott.

Az ügyészség az apával és fiával szemben összesen 10 bűncselekmény miatt emelt vádat, többek között testi sértés, önbíráskodás, magánlaksértés, rongálás, zaklatás és közúti veszélyeztetés miatt.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top